Coaching weekend i Tyskland

Sidder i toget på vej hjem fra en dejlig weekend med to af mine tyske yndlingskor.

Lørdag havde jeg fornøjelsen af at coache det fantastiske Bonner JazzChor. Jeg har tidligere lavet dobbeltkoncerter med BJC med både Vocal Line og Postyr Project. Men det var første gang, jeg havde lejlighed til at arbejde med koret en hel dag.

Tilbage i januar skrev jeg på bestilling et arrangement til BJC. Det var en blanding af de tyske børnesange ’Kommt ein Vogel geflogen’ og ’Wenn Ich ein Vöglein wär’ og var mit første arrangement på tysk. Denne lørdag var så første gang, jeg hørte arrangementet sunget – og det lød endnu bedre, end jeg havde turdet håbe. En stor og dejlig oplevelse. Og i det hele taget var det skønt at arbejde med det søde og dygtige kor – som i øvrigt udgiver deres første CD om en uge, hvor bl.a. mit arrangement er på.

Søndag var det så skønne NoLimit, der stod for tur. Dem har jeg arbejdet med et par gange tidligere, og jeg havde glædet mig meget til gensynet. Og det var sjovt at opleve, hvor meget koret havde rykket sig i løbet af de 2 år, siden jeg hørte dem sidst – der er simpelthen så meget power i det kor! Deres korleder, Andreas Warschkow skriver desuden nogle fantastiske og meget inspirerende arrangementer.

Jeg havde en dejlig dag sammen med de søde sangere, hvor vi dels arbejdede med to af mine numre, og hvor jeg desuden coachede dem til en konkurrence, de skal deltage i næste weekend – hvor bl.a. Bonner JazzChor desuden medvirker.