Nyheder - Line Groth

Kursus i Rytmisk Korarrangement

In Nyhed by Line Groth / august 24, 2017 / 0 Comments

Dette efterår udbyder DMF et kursus i, hvordan man skrive rytmiske korarrangementer med mig som underviser. Det er et kursus for både nybegynderen, som gerne vil i gang med at arrangere og for den mere øvede, som har brug for vejledning og ny inspiration til sine arrangementer.

Da der er plads til max 10 deltagere på holdet, bliver der mulighed for individuel undervisning.

Kurset finder sted d. 23/10, 6/11 og 27/11 i København.

Jeg glæder mig meget til igen at undervise hos DMF’s ArtLab, som udbyder så mange spændende kurser for musikere og undervisere!

Læs mere her: http://artlab.dk/produkt/rytmisk-korarrangement/

NYT NODEHÆFTE MED 5 KORARRANGEMENTER

In Nyhed by Line Groth / januar 28, 2017 / 0 Comments

I dag udkommer et spritnyt nodehæfte med 5 nyere popsange på dansk i 4-5-stemmige arrangementer med akkompagnement.

Jeg udgiver hæftet i samarbejde med Wilhelm Hansen, og det er første hæfte i en serie på 3 hæfter. Den næste udgivelse kommer til at indeholde sange på engelsk, og der vil også komme et hæfte udelukkende med a cappella arrangementer.

Man kan købe hæftet direkte hos Wilhelm Hansen eller igennem mig. Der kommer snarest info her på siden om, hvordan man bestiller, pris m.m.

Jeg glæder mig helt vildt til at høre arrangementerne for første gang, når de i dag bliver sunget på et stort korstævne på Sjælland, arrangeret af Danske Folkekor.

Korstævne for 520 Gymnasieelever

In Nyhed by Line Groth / september 30, 2016 / 0 Comments

Torsdag d. 29/9 var jeg instruktør på gymnasiekorstævnet for Midt- og Vestjyske Gymnasier. 520 sangere var samlet til dagen, som startede kl. 9.00 og sluttede med koncert kl. 19.00. Dagen blev dokumenteret i både Tv2 Midt/Vest samt i Struer Dagblad, hvor artiklen ovenfor er fra.

Eleverne havde forberedt 2 numre på forhånd og lærte 2 nye på dagen – alle sange var nogle af mine nye arrangementer af tidens pophits. Og eleverne var både disciplinerede og dygtige at arbejde med. Og når så mange unge sangere giver den gas på samme tid får man gåsehud steder, hvor man ikke troede, det var muligt!

Det er 4. gang, jeg er instruktør på dette traditionsrige korstævne, hvor Jens Johansen i mange år har været instruktør. Og jeg håber bestemt ikke, det er sidste gang!