Om mig

Min store passion er rytmisk sang og vokalmusik og jeg er kandidat med speciale i rytmisk sang og korledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium og er desuden uddannet PO-organist.

Som sanger, arrangør og medleder i det anerkendte rytmiske kor, Vocal Line har jeg bl.a. optrådt i New York med vokalkunstneren, Bobby McFerrin.

Et af mine hovedprojekter er den prisvindende elektroniske vokalgruppe, Postyr Project, hvor jeg synger alt. Postyr Project giver koncerter i hele Europa, USA, Afrika og Asien og bliver ligeledes spillet på radiostationer over hele verden.

Jeg leder desuden vokalensemblet, Naura, der vandt konkurrencen for kor ved Aarhus Vocal Festival 2011.

Jeg har bred erfaring i at lave workshops med sangere i alle aldersgrupper og på alle niveauer. Jeg har bl.a. undervist på Det Jyske Musikkonservatorium, lavet kurser for Kor72 og SYNG, undervist på et hav af gymnasie- og efterskole-korstævner samt coachet kor i det meste af Danmark og i Tyskland.

Her på siden kan du læse mere om, hvad jeg kan tilbyde i form af korarrangementer, workshops, coaching samt sang-, klaver- og hørelæreundervisning.

Du kan desuden hente mit CV her. CV.pdf

Download pressebilleder her. PressPics.zip