Aarhus Vocal Festival

Udover mine musikalske projekter har jeg siden 2008 været engageret i Aarhus Vocal Festival og sidder sammen med bl.a. Jens Johansen, Jim Daus Hjernøe, Thue Thesbjerg, Thomas Mathiesen og Anders Bæk Eriksen i arbejdsgruppen og bestyrelsen omkring festivalen.

Aarhus Vocal Festival (AAVF) er Nordeuropas største festival for rytmisk vokalmusik og har med stor succes været afholdt i 2006, 2009 og 2011 – alle tre gange med ca. 1000 deltagere fra 14 forskellige lande og derudover et stort antal koncertgængere.

AAVF tilstræber at tilgodese såvel bredde som elite og programmet byder på workshops med de bedste internationale instruktører, der findes inden for vokalmusikkens område samt koncerter med sangere, kor og vokalgrupper i verdensklasse.

Den næste Aarhus Vocal Festival finder sted d. 17. – 20. maj 2013 – denne gang under overskriften, Vocal Innovation. Denne overskrift vil sætte sit præg på hele festivalens program, hvor nytænkning og kreativitet er i højsædet.

Hovednavnene til den kommende festival tæller både nye, fremadstormende navne som færøske Eivør, danske DJ Static og Nabiha – kendt fra Toppen af Poppen på Tv2, samt etablerede vokalgrupper som The Real Group (S), Rajaton (SF) og WeBe3 (US).

Arbejdet med festivalen er tidskrævende, men også både spændende og enormt givende. Og når over 1.000 korentusiaster samles i Aarhus til maj, ved jeg, at det har været det hele værd!

Læs mere om festivalen på aavf.dk