Postyr Project

Jeg er sanger og arrangør i den elektroniske vokalgruppe, Postyr Project, som er en meget stor del af mit musikalske liv.

Sammen med mine tætte kolleger og gode venner, Tine, Andreas, Anders og Kristoffer, grundlagde jeg Postyr Project i 2009 ud fra en lyst til at udforske grænselandet mellem den menneskelige stemmes organiske varme og det rå, kompromisløse elektroniske univers. Vi skriver hovedparten af sangene og alle arrangementerne selv og udforsker og videreudvikler konstant vores teknisk set-up. Dette set-up består pt. af elektronisk udstyr såsom loop-stationer, kaoss pads og laptops med den nyeste music software.

I maj 2011 udgav vi vores debutalbum på den internationale Aarhus Vocal Festival. Albumudgivelsen blev efterfulgt af flere turnéer i hele Europa og optrædener på diverse festivaler.

Postyr Project har vundet forskellige priser, bl.a. 1. præmie i den prestigefyldte konkurrence for vokalgrupper på Tampere Vocal Music Festival i Finland (2011) og har været nomineret til 3 amerikanske CARA Awards (2012).

Postyr Project har altid travlt, og 2013 bliver ingen undtagelse med turnéer i hele Europa samt ture til Taiwan, USA og Namibia.

Du kan lære mere om aktuelle koncerter, høre musikken, se den nye musikvideo, læse blogs og meget mere på www.postyrproject.com